Gestaltterapi

Laila
24 oktober 2020

Välkommen Inez

Jag är glad att få presentera ytterligare en terapeut hos oss på Götgatan 6. Här nedan kan du läsa mer om Inez.

Kommunikation och välmående

Inez Victor, retoriker och auktoriserad gestaltterapeut

Jag har alltid fascinerats av människor och det mellanmänskliga mötet. Hur samskapar vi det som blir? Vad för jag med mig in i mötet? Hur påverkar och påverkas jag?

Jag har drivit eget som retoriker i 18 år och är auktoriserad gestaltterapeut.

Gestaltterapi är en psykoterapiform som fokuserar mycket på kroppen och dess signaler. Känslor är tolkningar av våra fysiska förnimmelser. Att bli mer medveten om kroppens signaler hjälper dig att öka din förståelse kring dina känslor och behov. I terapin utforskar vi tillsammans det som kommer upp i stunden. Syftet är inte att du måste ändra på dig, utan att skapa fler möjligheter för dig att vara i dina relationer och i livet.

The goal of Gestalt Therapy is CHOICE, not change.

Du är välkommen till mig på:
* Individualterapi
* Parterapi (kärlekspar, vänner, kollegor, vuxet barn / förälder)
* Gruppterapi

Retorik är det medvetna HUR:et i all kommunikation. Hur gör jag i min kommunikation och hur blir effekten av det jag gör? I retoriken arbetar jag i tre former: coachning (individuellt / grupp), träningsworkshops för grupper samt inspirationsföreläsningar. Vad behöver du/ni utveckla?

* Presentationsteknik
* Härskartekniker
* Konflikthantering
* Argumentation
* Feedback       
* Svåra samtal

 På mina utbildningar brukar vanligt förekommande reaktioner vara ”Ahaa!, ”Ja, preciiiis!” och ”Hahaha!”.

Varmt välkommen att höra av dig!

http://inezvictor.se
https://www.facebook.com/retorikcoachen/
Instagram: inezvictor_pro