Andullationsterapi

Laila
20 november 2018

Nytt hos Luthagens Massage & Rehab  är andullationsmadrassen. Andullationsterapi är en vibrationsmassage kombinerad med djupverkande infraröd värme. Den har en tydlig smärtlindrande effekt på t.ex. rygg- och nackont, huvudvärk, migrän, ischias och artros samt är stressreducerande.
Passa på och testa till introduktionspriset 200 kr för 30 sköna minuter (ord 300:-) finns också 5 och 10 klippkort till reducerat pris.
Du ligger på rygg med kläderna på och madrassen jobbar med vibrationer och infraröd värme. Det finns 20 olika program och olika styrka på vibrationerna.
Andullation tillhör den nya generationens behandlingsmetoder som är baserade på biofysik. Det finns 5 grundläggande verkningsprinciper där andullationen kan ha en positiv inverkan på vår kropp.
Andullationen riktas inte mot ett specifikt organ eller organsystem, utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt. Det lägger grunden för att bevara och återskapa god hälsa.
De 5 principerna är energi produktionen i cellen, överlagring av smärtsignaler, stimulans av blodcirkulationen, igångsättning av avslappningsmekanismer, stimulering av lymfflödet.
Mer information finns på www.hhpsverige.se